headerphoto

DAB+

Golfbreker Radio is een lokale en regionale radiozender in Amersfoort. Golfbreker Radio was van oudsher de ziekenomroep voor de Amersfoortse ziekenhuizen. Die achtergrond is al lang losgelaten.
 
Golfbreker Radio is nu een zender, die drijft op de inzet van vrijwilligers.
Golfbreker Radio maakt uitzendingen over de ontwikkelingen in Amersfoort en wijde omgeving. Daarnaast zendt Golfbreker Radio muziekprogramma’s uit, die door de eigen enthousiaste vrijwilligers worden samengesteld en gepresenteerd.
 
Golfbreker Radio is vanaf december 2020 niet meer via Ziggo FM te beluisteren, maar via DAB+ radio en via internet. Kijk op de DAB+ pagina op deze site hoe Golfbreker Radio is te ontvangen. Golfbreker Radio is nu te ontvangen in een gebied, dat zich uitstrekt van Soest ten westen van Amersfoort tot en met Nunspeet ten noordoosten van Amersfoort en Wageningen ten zuiden van Amersfoort.
 
Golfbreker Radio kan alle steun gebruiken. Heeft u belangstelling voor het maken van radio?
Er is altijd ruimte om mee te werken aan bestaande programma’s of zelfs om een eigen programma te maken en uit te zenden bij Golfbreker Radio. Voor aanmelding zie de contactpagina.
 
Omdat Golfbreker Radio geheel op vrijwilligers draait, is elke financiële bijdrage welkom. U kunt bijdragen door lid te worden (kosten lidmaatschap € 120 per jaar), door een steunbijdrage vanaf € 2,00 per maand of door een eenmalige donatie te doen. Neemt hiervoor contact op met de penningmeester (zie de contactpagina) of stort uw bijdrage op de rekening van Golfbreker Radio onder nummer NL94INGB 0000 649 780.
Golfbreker Radio bestaat al heel lang (ruim 65 jaar) en wil nog heel lang blijven bestaan voor het brengen van het nieuws uit Amersfoort en wijde omgeving en voor het brengen van zelf geproduceerde muziekprogramma’s.