headerphoto

Home

Kijk en luister via MIXCLOUD webcam bij live uitzendingen     

Golfbreker Radio is een lokale en regionale radiozender in Amersfoort. Golfbreker Radio is in 1955 opgericht als ziekenomroep. Tegenwoordig is Golfbreker Radio een omroep voor een breed publiek, maar tegelijkertijd ook voor diverse doelgroepen. Golfbreker Radio is nu een zender, die drijft op de inzet van vrijwilligers. Golfbreker Radio maakt uitzendingen over de ontwikkelingen in Amersfoort en wijde omgeving. Daarnaast zendt Golfbreker Radio muziekprogramma’s uit, die door de eigen enthousiaste vrijwilligers worden samengesteld en gepresenteerd.

 

Golfbreker Radio is vanaf begin 2021 niet meer via de FM te beluisteren, maar via DAB+ radio en via internet. DAB+ radio gaat steeds meer de oude FM-radio vervangen. Kijk op de pagina “ontvangst” op deze site hoe Golfbreker Radio is te ontvangen. Golfbreker Radio is nu te ontvangen in een gebied, dat zich uitstrekt van Hilversum ten westen van Amersfoort tot Zwolle ten noordoosten van Amersfoort en Arnhem en Wageningen ten zuid-oosten van Amersfoort.

 

Golfbreker Radio kan alle steun gebruiken. Heeft u belangstelling voor het maken van radio? Er is altijd ruimte om mee te werken aan bestaande programma’s of zelfs om een eigen programma te maken en uit te zenden bij Golfbreker Radio. Voor aanmelding: zie de contactpagina.

 

Omdat Golfbreker Radio geheel op vrijwilligers draait, is elke financiële bijdrage welkom. U kunt bijdragen door lid te worden én u actief in te zetten voor Golfbreker Radio (kosten lidmaatschap € 10 per maand), door een steunbijdrage vanaf € 2,00 per maand of door een eenmalige donatie te doen. Neemt u hiervoor contact op met de penningmeester (zie de contactpagina) of stort uw bijdrage op de rekening van Golfbreker Radio onder nummer NL94INGB 0000 649 780.

 

Golfbreker Radio bestaat al heel lang (ruim 65 jaar) en wil nog heel lang blijven bestaan voor het brengen van het nieuws uit Amersfoort en wijde omgeving en voor het brengen van zelf geproduceerde muziekprogramma’s.Livestreams