headerphoto

Club van 65

Informatie over de -club van 65- van Golfbreker Radio 65 jaar jong

Ga naar youtube  of naar youtube.nl zoek naar golfbrekerradio 60 jaar. 

Op 8 maart 2020 bestond Omroepvereniging De Golfbreker precies 65 jaar. Onze vereniging heeft uw financiële steun hard nodig om door te kunnen gaan met het maken van radioprogramma s voor doelgroepen in Amersfoort en de omliggende gemeenten.

 

Onder de naam Club van 65 doen we bedrijven en personen het volgende aanbod:

- Steun de Golfbreker met een bijdrage van 65 euro (of een veelvoud daarvan);

- Hiervoor krijg je een eigen programma van een uur (of een veelvoud daarvan) dat in de regio en via internet wordt uitgezonden.

U steunt het werk van De Golfbreker, en u krijgt er een eigen programma voor terug: leuk om zelf te doen, of cadeau te geven. 

 

Maar ook als u geen programma wilt maken, is uw bijdrage goed besteed. En aangezien Omroepvereniging De Golfbreker een Algemeen Nut Beogende Instelling is, kunt u deze bijdrage bovendien -binnen de hiervoor geldende regels- aftrekken van de belasting.

 

Stort uw bijdrage van 65 euro (of een veelvoud daarvan)  op NL94INGB0000649780 t.n.v. Omroepvereniging De Golfbreker, Amersfoort en stuur een e-mail met uw adres en telefoonnummer naar: clubvan65@golfbreker.nl, zodat we contact met u op kunnen nemen voor het maken van een programma.

 

Bedrijven en instellingen kunnen in plaats van een programma ook kiezen voor een sponsorvermelding bij programma s.

Daarnaast biedt Golfbreker Radio interessante mogelijkheden voor het uitzenden van reclame. Mail hiervoor naar sales@golfbreker.nl of bel 06-54625432