Golfbreker Radio

27 Juni Live uitzending Bibliotheek Hoogland

today26 mei 2024 302

Achtergrond
share close

Donderdag 27 juni zal Golfbreker Radio live uitzenden vanuit Bibliotheek Hoogland.

Arie van den Heuvel zal het verleden van Hoogland, waaronder de annexatie van 50 jaar geleden, toelichten. Hij is hoofdredacteur van ‘De Bewaarsman’, het blad van de Historische Kring Hoogland, en goed op de hoogte van de geschiedenis van het dorp.

Jan Bijvank zal de visie van de Vereniging Dorpsbelangen Hoogland (VDH) geven op actuele Hooglandse onderwerpen. Zoals de gevaren op de Hamseweg, de geplande twee windturbines op Isselt, op het groen van Hoogland-West en de beoogde Islamitische begraafplaats in een deel ervan, op de mogelijke plek van het toekomstige nieuwe zwembad en op het lawaai en de verkeerssnelheid op de Bunschoterstraat.

Locoburgemeester en dorpswethouder Micheline Paffen-Zeenni zal aanwezig zijn om de visies vanuit het College van B&W en de gemeente Amersfoort te vertolken.

Dit alles wordt gelardeerd met muziek van Jan van Straalen, de Hooglandse musicus
die regelmatig optreedt bij Gluren bij de Buren en tevens oprichter is van het Cultureel Café Hoogland in café De Plank.

De presentatie is in handen van Roeloef Meijer.

Wilt u bij de uitzending aanwezig zijn? Kom dan naar Bibliotheek Hoogland Engweg 7 in Dorpshuis De Neng. De uitzending vind plaats tussen 19:00 – 20:00

Geschreven door marco

Rate it

Vorig bericht

Golfbreker Radio

Live uitzending Musica Mundo

Vrijdag 28 t/m zondag 30 juni zenden wij zoals elk jaar weer live uit vanaf Musica Mundo op het Lieve vrouwenplein in Amersfoort. De line-up van dit jaar ziet er alsvolgt uit: Vrijdag 28 juni 17:00 - 18:45 - Wilskracht 19:30 - 21:00 - Majaz 21:30 - 23:00 - Massada 23:00 - 00:00 - Presentatoren en DJ Zaterdag 29 juni 12:00 - 13:30 - Parade met Remork & Karaba 13:30 […]

today25 mei 2024 75


0%