Golfbreker Radio

De nieuwe verwondering: Billie Eilish – Birds of a Feather

today2 juli 2024 268

Achtergrond
share close
Begin september verschijnt er een video bij de volgende track van haar album, All The Good Girls Go To Hell. In november verschijnt er, voor het eerst in 8 maanden tijd, weer nieuwe muziek van Eilish met de track Everything I Wanted. In februari van 2020 verschijnt No Time To Die, de titelsong die ze maakte voor de gelijknamige 25e Bond-film. Vanwege de corona-pandemie worden bioscoopvoorstellingen uitgesteld. Met My Future en Therefore I Am volgen er daarna weer eigen nummers van Eilish.
In januari van 2021 brengt Billie Eilish een verrassende samenwerking met Rosalía, Lo Vas A Olvidar. De track is afkomstig uit de HBO-serie Euphoria. Billie komt eind april 2021 met de single Your Power. Dit is de eerste single dat afkomstig is van het album Happier Than Ever dat in 30 juli zal worden gelanceerd. Begin juni dropt ze de tweede single van haar nieuwe album genaamd Lost Cause. NDA is single nummer drie en dropt ze begin juli. Tegelijkertijd met de release van haar album Happier Than Ever dropt ze ook de gelijknamige single.
Op 21 juli 2022 werd het nummer TV officieel uitgebracht samen met het nummer The 30th , als onderdeel van de twee-track ep Guitar Songs, die als verrassing werd uitgebracht.
In 2023 maakt ze haar acteerdebuut in de serie Swarm. In juli 2023 sluit ze zich met het nummer What Was I Made For aan bij de Barbie-soundtrack.
Op 17 mei 2024 verschijnt haar derde album Hit Me Hard And Soft die slechts zes weken voor de release werd aangekondigd.  Het album verschijnt tegelijkertijd met de nieuwe single Lunch. De tweede single van het album volgt snel, Birds Of A Feather.
Op haar nieuwe album is ook het nummer “Birds of a Feather” te vinden. Birds of a Feather is deze week de verwondering op Golfbreker Radio.
Wil jij de mee bepalen welke plaat volgende week de verwondering wordt? Luister dan maandag tussen 20:00 – 23:00 naar de eigenwijze 30 en stem mee!

Geschreven door marco

Rate it

Vorig bericht

Soortgelijke berichten

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%