Golfbreker Radio is een lokale en regionale radiozender in Amersfoort. Golfbreker Radio is in 1955 opgericht als ziekenomroep. Tegenwoordig is Golfbreker Radio een omroep voor een breed publiek, maar tegelijkertijd ook voor diverse doelgroepen. Golfbreker Radio is nu een zender, die drijft op de inzet van vrijwilligers. Golfbreker Radio maakt uitzendingen over de ontwikkelingen in Amersfoort en wijde omgeving. Daarnaast zendt Golfbreker Radio muziekprogramma’s uit, die door de eigen enthousiaste vrijwilligers worden samengesteld en gepresenteerd.

Omdat Golfbreker Radio geheel op vrijwilligers draait, is elke financiële bijdrage welkom. U kunt bijdragen door lid te worden én u actief in te zetten voor Golfbreker Radio (kosten lidmaatschap € 10 per maand), door een steunbijdrage vanaf € 2,00 per maand of door een eenmalige donatie te doen. Neemt u hiervoor contact op met de penningmeester (zie de contactpagina) of stort uw bijdrage op de rekening van Golfbreker Radio onder ibannummer NL94INGB0000649780.

Disclaimer

Omroepvereniging de Golfbreker te Amersfoort oftewel Golfbreker Radio stelt haar website met de grootst mogelijke zorg en aandacht samen. Helaas blijven fouten mogelijk. Tekst uitingen zijn niet noodzakelijkerwijs die van de redactie of van Golfbreker Radio. Dit geldt ook voor websites waarnaar, al dan niet met behulp van hyperlinks, verwezen wordt.

Uit de aangeboden persberichten en andere informatiebronnen maakt de redactie een keus. Daarbij wordt primair gekeken naar journalistieke overwegingen.

Nu On Air
Straks op Golfbreker Radio
0%