Golfbreker Radio is een lokale en regionale radiozender in Amersfoort. Golfbreker Radio is in 1955 opgericht als ziekenomroep. Tegenwoordig is Golfbreker Radio een omroep voor een breed publiek, maar tegelijkertijd ook voor diverse doelgroepen. Golfbreker Radio is nu een zender, die drijft op de inzet van vrijwilligers. Golfbreker Radio maakt uitzendingen over de ontwikkelingen in Amersfoort en wijde omgeving. Daarnaast zendt Golfbreker Radio muziekprogramma’s uit, die door de eigen enthousiaste vrijwilligers worden samengesteld en gepresenteerd.

Omdat Golfbreker Radio geheel op vrijwilligers draait, is elke financiële bijdrage welkom. U kunt bijdragen door lid te worden én u actief in te zetten voor Golfbreker Radio (kosten lidmaatschap € 10 per maand), door een steunbijdrage vanaf € 2,00 per maand of door een eenmalige donatie te doen. Neemt u hiervoor contact op met de penningmeester (zie de contactpagina) of stort uw bijdrage op de rekening van Golfbreker Radio onder ibannummer NL94INGB0000649780.

ONTVANGST

Wat is DAB+
DAB+ is de digitale opvolger van FM. Met een DAB+ radio kun je onderweg in de auto en thuis méér radiozenders ontvangen en met een betere geluidskwaliteit. Golfbreker Radio is te ontvangen via de volgende zenders:

Nunspeet (10B)
Amersfoort, Barneveld, Harderwijk, Nijkerk, Nunspeet, Putten

Wageningen (5A)
Ede. Remswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal, Wagewningen, Woudenberg

Computer, Mobiel en Tablet
De livestream is ook 27/7 te beluisteren via Tunein Radio. De app kunt u downloaden via de app store van Apple of via de Google Play Store. Zoek na het openen van de app tussen de Radio stations naar Golfbreker Radio

Heeft u vragen of opmerkingen? Laat dit dan weten via techniek@golfbreker.nl

Nu On Air
Straks op Golfbreker Radio
0%